Uw advocaat

Mr. Joseph Goumans

Joseph Goumans volgde de rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden waaraan hij ook korte tijd als wetenschappelijk ambtenaar verbonden was. Sedert 1975 werkt hij als advocaat in Maastricht. Het zwaartepunt van zijn praktijk ligt bij het contractenrecht en onroerend goed kwesties. Zijn ervaring als advocaat heeft hem geleerd dat een procedure bij de rechter pas als uiterste middel moet worden ingezet wanneer een geschil niet meer in overleg kan worden bijgelegd. Daarom is zijn devies: “niet vechten, maar oplossen”. Joseph Goumans mag zowel overheden als (buitenlandse) bedrijven tot zijn cliënten rekenen, maar staat ook particulieren bij. Hij spreekt Nederlands, Engels, Duits en Frans. Naast zijn werk als advocaat is Joseph Goumans actief in diverse maatschappelijke organisaties.

Joseph Goumans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • algemene praktijk
  • arbeidsrecht

Deze registratie verplicht Joseph Goumans elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.