Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Ontslag

Bij ontslag spelen diverse juridische aspecten een cruciale rol. Werknemers hebben recht op een eerlijke behandeling en werkgevers dienen zich aan strikte regels te houden. Ik bied deskundige bijstand bij ontslagzaken, waarbij we streven naar een rechtvaardige oplossing. Of het nu gaat om ontslag op staande voet, reorganisaties, disfunctioneren of andere redenen, ik sta voor u klaar.

Loonvorderingen

Het innen van achterstallig loon kan een complex proces zijn. Ik begrijp de nuances van loonvorderingen en zorg ervoor dat uw rechten als werknemer worden beschermd. Van onbetaalde overuren tot geschillen over secundaire arbeidsvoorwaarden, ik streef ernaar uw belangen te behartigen en een eerlijke vergoeding te verkrijgen.

(Arbeids) overeenkomsten

Het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten is essentieel om geschillen te voorkomen. Als ervaren jurist help ik zowel werkgevers als werknemers bij het opstellen van waterdichte overeenkomsten die voldoen aan de geldende wetgeving. Bij geschillen over contractuele verplichtingen bied ik doortastende juridische bijstand om tot een rechtvaardige oplossing te komen.

Algemene praktijk

Naast rechtshulp op het gebied van arbeidsrecht biedt mijn praktijk nog een breed scala aan juridische dienstverlening aan, o.a. op het gebied van onroerende zaken en bouwrecht, contractenrecht, huurrecht, incasso van vorderingen, aansprakelijkheidsrecht en onrechtmatige daad. In mijn praktijk worden geen zaken behandeld op het gebied van famiierecht en strafrecht.